Click Here to configure this menu.

Proizvodi

Master Plast poseduje 5 linija za proizvodnju folije sa ukupnim kapacitetom od preko 5000 kg na dan. Pored savremene opreme, uskladili smo i standarde po HACCP I GMP standardima.

Proizvodni program Master Plasta

 
U našem proizvodnom asoprtimanu zastupljene su štampane HDPE vreće i kese, štampane folije, termoskupljajuće folije i LDPE vreće i kese. Proizvodimo sve vrste folija po dimenzijama i karakteristikama naručioca.

Pored obučenog kadra i savremene tehnologije, za kvalitetan proizvod u velikoj meri zaslužan je i repromaterijal koji koristimo. Zbog toga se prilikom kupovine uvek odlučujemo za kvalitetne materijale velikih proizvođača jer težimo da svojim delovanjem i poslovanjem, u što većoj meri zadovoljimo potrebe naših kupaca, da im izađemo u susret i poboljšamo njihovo poslovanje.

Masterplast poseduje 5 linija za proizvodnju folije sa ukupnim kapacitetom od preko 5000 kg na dan. Firma Master Plast je uskladila standarde po HACCP i GMP standardima. Proizvođači mašina su renomirane italijanske i nemačke kuće Raifenhauser, Macci, Hemingstone i Queens.

Posedujemo i sertifikate za proizvodnju biorazgradive folije. Svetska industrija se u potpunosti okrenula zastiti životne sredine i unapređenju biorazgradivih materijala za svakodnevnu upotrebu.

U mogućnosti smo da Vam pružimo ekspertsku pomoć u izboru najbolje folije za vaš proizvod. Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom iz našeg proizvodnog asortimanaočekujemo Vaš kontakt.

Proizvodi iz našeg asortimana:

 

Termoskupljajuća folija

 

Termoskupljajuca-folija
Pravi se od polietilena niske gustine. Nakon izlaganja temperature, folija se skuplja 25% do 30% i oblikom prilagođava proizvodu koji obavija. Termoskupljajuća folija se koristi zato što je ekonomski isplativa, jednostavna za upotrebu i…
 
Vidi Opširnije

 

Štampane biorazgradive HDPE  I LDPE kese

 

Biorazgradive butik kese

  • treger kese
  • butik kese sa banana ručkom
  • butik kese sa fleksibilnom ručkom
  • kese za apoteke

 
Vidi Opširnije

 

HDPE i LDPE vreće i kese

 

HDPE i LDPE vreće i kese

Vreće raznih veličina , debljina i boja za pakovanje raznih proizvoda. Proizvodimo vreće za smeće od 60 i 120 litara.
U mogućnosti smo da proizvedemo vreće prema Vašim zahtevima (dimenziji, debljini i boji)…
 
Vidi Opširnije

 

Sintetički mesarski papir

 

Sintetički mesarski papir Master Plast
Proizvodi se u tabacima bele boje, otporan na vlagu, mast (idealan za pakovanje mesa, mesnih prerađevina, sireva, peciva, bureka). Može biti razlicitih formata sa ili bez štampe (prilagođenju zahtevu kupca)…
 
Vidi Opširnije

Podelite na:

  • English Language
  • Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke drugih.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus

© Master Plast Vršac 2013 - 2020.