Click Here to configure this menu.

O nama

Težimo da svojim delovanjem i poslovanjem, u što većoj meri zadovoljimo potrebe naših kupaca, da im izađemo u susret i poboljšamo njihovo poslovanje.

Master Plast

 

Proizvodnja PE kesa, džakova i folija

 
Firma „Master Plast„ iz Vršca je osnovana 2003. Godine i u celosti je privatni kapital. Firma se bavi proizvodnjom PE kesa, džakova i folija. „Master Plast„ ima stabilnu tržišnu poziciju koju prvenstveno duguje kvalitetnom proizvodu.

U saradnji sa „Enološkom stanicom„ iz Vršca vršimo stalnu kontrolu kvaliteta naših proizvoda, kao i zdravstvenu i mikrobiološku ispravnost.

 

Master Plast za svetliju buducnost

Master Plast za lepšu i čistiju budućnost

 

Pored obučenog kadra i savremene tehnologije za kvalitetan proizvod u velikoj meri zaslužan je i repromaterijal koji koristimo. Zbog toga se prilikom kupovine uvek odlučujemo za kvalitetan proizvod velikih proizvođača. Zbog takvog načina poslovanja smo ključni dobavljač velikom broju sistema, od malih preduzeća do multinacionalnih kompanija.

Posedujemo i sertifikate za proizvodnju biorazgradive folije. Svetska industrija se u potpunosti okrenula zaštiti životne sredine i unapređenju biorazgradivih materijala za svakodnevnu upotrebu.

U mogućnosti smo da Vam pružimo ekspertsku pomoć u izboru najbolje folije za vaš proizvod. Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom iz našeg proizvodnog asortimana očekujemo Vaš kontakt.

Podelite na:

  • English Language
  • Napišite preporuku za našu firmu i pročitajte preporuke drugih.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus

© Master Plast Vršac 2013 - 2020.